Hemsida Inspiration för hallen
Kalkulator potrzebnej podłogi

Hallgolv

Hallen är det första du ser när du kommer hem och självklart ska den vara snygg och välkomnande samtidigt som praktisk. Här finns lite inspiration till kanske just din hall.

Hallgolvet ska vara vackert, men också praktiskt. En hall i en bostad är inte någon större utmaning för Harvey Marias golv som är anpassade för kommersiella sammanhang. Denna eleganta entré har golv med Neisha Croslands design Parquet i färgen Charcoal som matchats vackra trädetaljer.

Färgen Pear Tree Green ur Dee Hardwickes design Lattice ger ett varmt och välkomnande intryck. Golvet i sig har en oslagbar styrka och hållbarhet samtidigt som det handmålade mönstret skapar en känsla av hantverk.

Den brittiska kända bloggerskan Amanda Cottingham förvandlade sin hall med golv från kollektionen Parquet i den lila färgen Heather och stylade med en stor  rund spegel och en mysig fåtölj. Gå in på Amandas blogg för att se hela förvandlingen.

Kwieciste płytki podłogowe z kollektioner Lattice

Vill du att din hall ska utstråla design är det perfekt med ett golv från designkollektionerna. Intrycket kan förändras med hjälp av en enfärgad eller träfärgad inramning. Här har Dee Hardwickes design Lattice i färgen Hellebore  ramats in med Sawn Oak ur kollektionen Premium Wood för en lugn men samtidig stilig hall.

Płytki lattice Harvey Maria

Kombinera gärna två golv ur olika kollektioner i samma färgskala . Här har Little Bricks i den stålgråa nyansen Steel kombinerats med Dee Hardwickes blommiga design Lattice i den ljusgråa nyansen Pebble Grey.

Podłoga winylowa w kropki

Testa färg för att få en liten hall att kännas mer rymlig! Cath Kidstons charmiga Blue Spot kan verka som ett riskabelt val för ett hallgolv, men vi lovar att du får ett tåligt golv som är enkelt att hålla rent med hjälp av vårt Floor Care Kit.

Podłoga Neishy Crosland w przedpokoju

Få ditt hallgolv att smidigt gå över till nästa rum genom att lägga en ram runt ett mönster och sedan fortsätta in i nästa rum. Golv ur kollektionen Premium Wood och Little Bricks är designade för att komplettera och matcha designkollektionerna så att du ska kunna hitta din favoritkombination. För att matcha rekommenderar vi att du tittar på färgskalorna som har koordinerats för att passa ihop.

Neisha Croslands design Parquet i den härliga turkosa färgen Turqoise sätter tonen direkt och är samtidigt välkomnande.

Thank you for visiting www.harveymaria.pl

Unfortunately, we don't support the old browser version you are currently using to view this website.
Please install the latest version of an internet browser, and come back to check out our gorgeous flooring!
We've listed some popular browsers below for you:

Google Chrome - http://www.google.com/chrome/
Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?utm_source=firefox-com&utm_medium=referral
Apple Safari - http://www.apple.com/safari/
Microsoft Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/download-ie


Why should I upgrade my internet browser?
Older browsers are slow and more likely to crash. Also, they are less stable, and much more vulnerable
to viruses, spyware, malware, and other security issues.