Hemsida Om Oss
Om oss

Om Oss

I 1994 var golv försummade ytor, de var uttryckslösa och förbisedda utan att många gav golvet ens en tanke. Vi ville förändra detta genom att skapa något helt nytt och livfullt.

Vi ville säga hejdå till tråkiga golv och ersätta dem med något som skulle andas liv i hela hemmet. Vi började uppe i sovrummet i ett hus i Battersea tillsammans med en hund som hette Harvey, vars namn fick bli en del av företaget.

Våra annorlunda golv etablerade snabbt ett rykte för individuell och innovativ design och vi fick lojala kunder som åkte hem till oss för att hämta upp sina nya golv. Sedan dess har vi utvecklats och växt med kunder från hela världen som väljer golv från Harvey Maria till deras hem.

 

Numera hittar du våra golv även i butiker, restauranger, muséer och i Boutiquehotell. Våra exklusiva samarbeten med erkända designers har bidragit till lite stjärnglans eftersom vi har haft turen att få arbeta med några av de allra största namnen inom brittisk design.

Naturligtvis finns det inget bättre erkännande än de underbara bilderna som ni kunder skickar till oss varje dag. Mycket av vår inspiration kommer från just era hem och arbetsplatser och ett urval av alla dessa bilder finns i vårt kundgalleri. Vi har alltid sagt att golv borde ha en central plats i alla hem, och ni har verkligen visat oss hur ni har lyckats!

Grundaren

Vi bryr oss om miljön!

Harvey Maria följer miljöprogram vars mål är att reducera avfall genom smarta köp och återvinning. Vi klimatkompenserar för våra koldioxidutsläpp så att vårt koldioxidavtryck blir mindre och mindre för varje år som går. Alla våra produktionssajter är miljöcertifierade (ISO 14001). Vi har skapat och tillämpar ett miljökontrollsystem. Harvey Marias golv innehåller återvunna material och är 100% återvinningsbara.

Thank you for visiting www.harveymaria.pl

Unfortunately, we don't support the old browser version you are currently using to view this website.
Please install the latest version of an internet browser, and come back to check out our gorgeous flooring!
We've listed some popular browsers below for you:

Google Chrome - http://www.google.com/chrome/
Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?utm_source=firefox-com&utm_medium=referral
Apple Safari - http://www.apple.com/safari/
Microsoft Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/download-ie


Why should I upgrade my internet browser?
Older browsers are slow and more likely to crash. Also, they are less stable, and much more vulnerable
to viruses, spyware, malware, and other security issues.