Hemsida Därför är det värt det !

Därför är det värt det !

ALLA VINYLGOLV

                                                                                      

När det är dags att välja golv är det första man tänker på är hur golvet ser ut och hur det ska passa in i det aktuella rummet. Vid valet av golv spelar utseendet en stor roll eftersom det utgör en stor del av vilket intryck som rummet ger.

Utöver design bör man även fundera på kvalitet och funktionalitet. Här kommer tio fördelar med golv från Harvey Maria:

1

Slitstyrka. Golven är mycket slitstarka och har lång garanti

2

Skönt för fötterna. Golven är mjuka och känns aldrig kalla. Våra golv kan också läggas där man har golvvärme eller tänker göra golvvärmeinstallationer.

3

Vattenresistenta. Materialet som golven tillverkas av är av högsta kvalitet och så länge golvet läggs på rätt sätt så ger det ett mycket bra skydd mot fukt.

4

Enkla att hålla rena. Våra golv är lättskötta och man besparas permanenta fläckar.

5

Naturligt utseende. Premium Wood-kollektionen har ett så nära utseendet av riktigt trä att det är svårt att se skillnad och övriga golv i Neisha Croslands och Dee Hardwickes kollektioner väldigt lika kakelplattor.

6

Installation. Golven är väldigt enkla att lägga med tillhörande speciallim. Golven läggs direkt på det befintligt underlag, exempelvis på kakel, och kan gås på nästan direkt. Skulle en enskild golvplatta skadas är det lätt att skära ut den och lägga dit en ny. Snabbt och enkelt!

7

Modernt och tidlöst. Våra designers älskar trendig design men använder ofta en och annan retrodetalj i sina kollektioner. På så sätt förenas hållbart material med fantastiska färger och mönster.

8

Säkert golv. Våra golv är halkfria, klimatsmarta och produceras i enlighet med ISO-standards.

 
9

Praktiska. Slitstarka och halkfria golv för såväl bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Fukt och slitage spelar ingen roll för Harvey Maria-golv!

10

Elastiska. Det elastiska materialet i golvet är ljuddämpande och ger en bra miljö att vistas i.

Trägolv?

I många svenska hem har vi parkett eller rustika trägolv. Trä är vackert, men det har en del nackdelar som att det är känsligt, det rör sig och kan spricka. Trä och träparkett slits också fort och är direkt olämpliga som till exempel butiksgolv. Även i familjer med barn och husdjur kan man ser att även de mer tåliga träsorterna blir dåliga av att utsättas för vatten och hårt slitage under längre perioder. Harvey Marias Premium Wood-kollektion är så snygga att det i många fall är svårt att avgöra att det inte rör sig om äkta trä. Golvet passar även er som drömt om att ha trägolv i badrummet, eftersom det kan läggas i badrum med godkänt tätskikt. Golvet i sig är vattenresistent och mycket lätt att hålla efter.  

Designsamarbeten

Harvey Maria har sedan länge haft samarbeten med kända brittiska kvinnliga designers som är kända för sin inredningsdesign och stil. Cath Kidston, Dee Hardwicke och Neisha Crosland har alla skapat designkollektioner som passar perfekt till i både mer neutrala eller mer trendiga hem. Designerkollektionerna går dessutom utmärkt att lägga med inramning, till exempel  med golv ur Premium Wood-kollektionen eller kollektionen Little Bricks. Se i våra färgskalor på vilka färger som matchar varandra bäst.

 

Thank you for visiting www.harveymaria.pl

Unfortunately, we don't support the old browser version you are currently using to view this website.
Please install the latest version of an internet browser, and come back to check out our gorgeous flooring!
We've listed some popular browsers below for you:

Google Chrome - http://www.google.com/chrome/
Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?utm_source=firefox-com&utm_medium=referral
Apple Safari - http://www.apple.com/safari/
Microsoft Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/download-ie


Why should I upgrade my internet browser?
Older browsers are slow and more likely to crash. Also, they are less stable, and much more vulnerable
to viruses, spyware, malware, and other security issues.